ผู้จำหน่าย นำเข้า ส่งออก ติดตั้ง บริการหลังการขาย และซ่อมบำรุงเครื่องจักรในอุตสาหกรรมอาหาร เราคือผู้ให้บริการ solutions เครื่องจักรและนวัตกรรมที่ทันสมัยจากการร่วมธุรกิจกับผู้ผลิตเครื่องจักรระดับโลกหลายแห่ง ทั้งในญี่ปุ่น สหรัฐอเมริกาและยุโรป เรามุ่งมั่นที่จะช่วยนำพาเทคโนโลยีเพื่อการพัฒนาอุตสาหกรรมการผลิตอาหารในประเทศไทยให้ก้าวหน้ายิ่งขึ้นไป
📲 02-117-3658, 02-026-3543
📨 sales@hitec-th.com
💻 http://hitec-th.com
▶️Twitter : https://twitter.com/HitecThailand
▶️Facebook : https://facebook.com/HITECThailand
▶️LINE official : https://lin.ee/c6I6mjB
HITEC SERVICE CONTACT CENTER OFFICIAL
📲 065-505-3993
📨 service@hitec-th.com
💻 LINE official : https://lin.ee/8krsKx0
1970,1971,1972 Moo1, Sukhumvit Soi 74, Samrong Nuea, Muang Samutprakarn 10270 THAILAND
Processed food industry such as sausages, ham, meatballs and bologna. We have a long experience in providing machinery to customers.
This makes it able to fully support the customer's production process.
1. HITEC : VACUUM STUFFER
Manual high speed stuffing of equal length & weight sausage to natural casing, and full automatic high speed stuffing of equal length & weight sausage to artificial casing are possible with one unit.
2. SCHROTER : SMOKEHOUSE
The THERMICjet® is the right choice for cooking and smoking, heating, and drying. We manufacture our hot smoke and cooking systems as well as cooking kettles individually for you: whether for one trolley or fifty, transit or standard design, for standard trolleys or rail systems. This ensure the system is optimally integrated into your production flow.
3. NOWICKI : BOWL CUTTER
Designed to produce all kinds of meat stuffing with different degrees of crumbling and fat emulsions, also from raw skins, for small scale meat plants, cutters of bowl capacity of 60, 90,125 l.
4. N&N : MIX SERIES
High performance mixers have inter-meshing shafts with 180 to even 8000 liters volumes, In combination with a square mixer hull geometry, these inter-meshing paddle shafts gently and efficiently mix all kinds if viscosity, regardless of viscosity or stickiness